2016-12-16 08:20:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Valaki cserben hagyja

Napi horoszkóp december 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma minden olajozottan megy, arra kell csak figyelnie, hogy nehogy elbízza magát, és túlságosan irreális célokat tűzzön ki maga elé. Egy telefonhívás vagy találkozás jelentős lehet a jövője szempontjából. Érdekes dolgokról szerezhet tudomást.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Sikeres napra számíthat, még egy különleges véletlen, egy igazán szerencsés körülmény is a kezére játszik. Lehet, hogy a szerencse kopogtat az ajtóján. Egy kollégája komoly érdeklődést mutat ön iránt, lehet, hogy több ez, mint munkakapcsolat?

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ön is számíthat egy nagyon szerencsés helyzetre, csak tartsa nyitva a szemét és a fülét, hogy időben reagálhasson. Élvezi, hogy olyan emberek veszik körül, akiknek jobbnál jobb ötleteik vannak és megosztják önnel.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Valaki szeretne az ön közelébe férkőzni, és többet lenni együtt önnel. Adjon egy esélyt a dolognak! A munkájában hosszú távra tervezzen, és ne pazaroljon el értékes erőtartalékokat. Ügyeljen arra, hogy ne sózzanak többlet munkát a nyakába.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ne halogassa tovább a karácsonyira való készülődést, mert a végén még komoly időzavarba kerülhet. Ma a Jupiter miatt jó áron tud hozzájutni egy nagyobb dologhoz.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma nehezen veszi fel a tempót, szétszórt és figyelmetlen, pedig ez igazán nem jellemző önre. Kérjen segítséget a munkához, és adjon át másnak néhány feladatot. Figyeljen az egészségére, főleg a megfelelő folyadékfogyasztásra kellene ügyelnie.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Meglehetősen sok a feladata, de mivel pozitív visszajelzéseket kap a családjától, szívesen végzi a teendőit. Este egy barátjának szüksége lesz önre. Milyen jó, hogy Ön mindig szívesen segít!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Erőszakkal nem tudja keresztül vinni azt, amit szeretne. Szép szóval, kedvességgel többre mehet, mint rámenős viselkedéssel… A párját is csak kérnie kell, és a rendelkezésére áll!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Kicsit aggódik, hogy valami nem úgy sül el, ahogy tervezi. Jobb, ha lépésről-lépésre halad a feladatokkal, így nem marad ki semmi, és az idejét is jobban be tudja osztani. Sajnos sok munkahelyi pluszmunkával is meg kell birkóznia karácsonyig!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Egy barátja vagy ismerőse különös szerencséjéről hall, és a dolog nagyon felcsigázza a kíváncsiságát. Talán ön is részt vehetne a vállalkozásban… Járjon utána, milyen lehetőségei vannak ez ügyben!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma elindíthat valamit, ami hosszú távon sikert hozhat az ön számára. A szívügyekben is határvonalhoz érkezett – döntenie kell egy friss kapcsolatról, az újdonsült párja elköteleződést vár öntől!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ön ma nagyon szorgalmas, és sokkal többet ér el, mint amennyit mára tervezett. Sajnos rossz hírt is hozhat a mai nap: valaki cserben hagyja, aki közel áll a szívéhez. Arra ügyeljen, hogy anyagiakban ne hagyja kihasználni magát.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: